Farsze gastronomiczne przygotowane z wyselekcjonowanych surowców o najwyższej jakości. Gotowe zarówno do bezpośredniego użycia jak i zapiekania. Doskonale nadają się do ciasta francuskiego, pizzerek, do wypełniania korpusów z ciasta kruchego i półkruchego. Można również stosować je jako nadzienie do pierogów, krokietów, kapuśniaczków, naleśników, pasztecików i innych wyrobów małej gastronomii.
Posiadamy w ofercie farsze i sosy:
- Farsz pieczarkowy
- Farsz pieczarkowo-cebulowy
- Farsz pieczarkowo-pomidorowy
- Farsz z kapusty i pieczarek
- Farsz pizza
- Farsz pizzerina
- Farsz pizzerka
- Sos boloński
- Sos bolognese
- Sos bolognese z ziołami
- Sos cygański
- Cebula smażona
- Leczo pieczarkowe
- Pieczarki pasteryzowane całe
- Pieczarki pasteryzowane krojone