Stabilizator do bitej śmietany
Wydajność, szybkie i proste przygotowanie to cechy wyróżniające niezastąpiony składnik kremowych deserów – stabilizator. Dzięki bardzo prostemu stabilizowaniu kremu znacznie ułatwia jego kształtowanie i zachowanie formy. Gwarancja powtarzalności!
- Stabilizator neutralny
- Stabilizator o smaku truskawkowym
- Stabilizator o smaku cytrynowym
- Stabilizator o smaku bananowym
- Stabilizator o smaku gruszkowym
- Stabilizator o smaku czekoladowym
- Stabilizator o smaku ajerkoniaku
- Stabilizator o smaku tiramisu
Stabilizator do bitej śmietany z kawałkami owoców
- Stabilizator cytrynowy z kawałkami owoców
- Stabilizator truskawkowy z kawałkami owoców
- Stabilizator gruszkowy z kawałkami owoców
- Stabilizator czarna porzeczka z kawałkami owoców
Stabilizator do masy serowej
Szczególnie polecany do produkcji ciast typu sernik wiedeński lub sernik krakowski oraz stabilizacji masy serowej w drożdżówkach. Nadaje sernikowi wyjątkową puszystość oraz delikatność, wyroby są dłużej świeże i wilgotne. Zapobiega opadaniu oraz pękaniu sernika po wyjęciu z pieca.
Galaretki:
- Agrestowa
- Ananasowa
- Bananowa
- Brzoskwiniowa
- Cytrynowa
- Jabłkowa
- Jagodowa
- Kiwi
- Malinowa
- Naturalna
- Pomarańczowa
- Truskawkowa
- Wiśniowa
Kisiel cytrynowy
Cukier waniliowy
Cukier puder dekoracyjny nietopliwy